drumul gresit episodul - An OverviewA.      Știu, dar asta nu e întotdeauna ușor … unii profesori au un astfel de voce monotonă +

O nuuuuuuuuu … El a spus că va merge în oraș cu mine! Trebuia să mergem la cumpărături! Vreau cu adevărat niște haine noi …

Cand terminam operatiunea, ne luam “la revedere”, multumim frumos pentru ospitalitate si gazduire. Adi da motorul sau jos de pe cric si se urca. Eu intru in spatiul de fifty de cm dintre motoare si incerc sa fac acelasi lucru – sa cobor motorul "din pom", de pe cricul central.

Buna,unde pot gasi episoadele din Emir in Yolu subtitrate,chiar vreau sa le vad dupa ce voi termina de vizionat episoadele din Feriha?

Plecam de-aici din vama si o luam spre vama ruseasca aflata cam la 20 de kilometri departare. Ajunsi aici, ne confront un gardian semn sa venim in fata.

Deși autoritățile dau vine pe șofer, pentru că ar fi ignorat semnul care interzice virajul la stânga, mai mulți șoferi au publicat imagini pe rețelele de socializare cu semnul de circulație în cauză, despre treatment spun că indică o direcție greșită și anume intrarea pe contrasens. Deși direcția spre Deva a fost tăiată cu vopsea albă pe panou, semnul este puțin vizibil.

Apoi el ii spune ca ambii stiu ca ea a fugit pentru ca il iubeste ca nu are rost sa stea despartiti din moment ce se iubesc si ca are timp sa astepte sa primeasca raspunsul de la ea. Apoi Riza iese si o inchide acolo. Ea reuseste sa gaseasca o fereastra pe treatment sa fuga dar tot nu scapa de Riza.

Nu iti este prea frig,nu? Credeam ca va fi o zi ideala pentru plaja dar se pare ca vremea e putin cam rece si sunt nori…

Cu ajutorul lui Yuria, cu Adi, Asmir, Leo si YouTube-ul iata-ne chinuind sa desfacem partea superioara a jambei. Treaba asta nu period descrisa in manualul pe care il descarcasem eu pe telefon... Dupa aceea am aflat ca trebuie o scula speciala care sa intre in niste gaurele. In fine, dupa ceva chinuiala vazand ca nu ii dam de cap hotaram sa demontam cu totul jamba, sa o intoarcem pe dos si sa punem uleiul prin orificiul de scurgere. Zis si facut, dupa ceva timp, jamba e scoasa insa na website belea – n-aveam cu ce sa turnam uleiul, nu avem nici o palnie asa mica, nici o seringa sau vreun furtun mic.

sa dea naiba … dupa incident a inceput sa ii functioneze semnalizarea … cred ca nu mai facea Get hold of un fir dar l-ai rezolvat …

cea treatment este sora de lapte a Ferihei se indragosteste de Emir,dar Emir nu o iubeste. sincer,nici eu nu am prea inteles ce se mai intampla dar de la ep sixty eight pana la 72,cele treatment sunt traduse si in romana este aratata suferinta prin care trece Emir dupa moartea ferihai. iar presupun ca de la ep seventy three incolo Emir isi revine cat de cat.

As avea rugamintea ca aceia care stiu, sa spuna cand se va difuza Feriha. Cum ziceam si mai devreme, scriu articole in avans pt ca oi perioada de timp voi lipsi de pe Online. Din acest motiv nu am timp sa caut alte informatii.

Dupa ce ne-am cazat si am facut cunostinta cu vecinii am iesit la plimbare pe “strase” – strada principala period practic soseaua ce se oprea la bariera inchisa. Pe de-o parte erau journal si “restaurante” cu circumstance in spate, pe partea cealalta era un fel de vila unde erau cazati granicerii.

Restriction of motion will likely be done by “targeted visitors law enforcement” in offering miles of police posts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *